Γιατί να επιλέξω την δωροκάρτα SendaGift!; 2018-05-20T10:13:44+00:00

 

Το SendaGift! ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που αγοράζεις δώρα. Είτε βρίσκεσαι στο εξωτερικό, είτε στην Ελλάδα, το SendaGift! σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις και να στείλεις άμεσα το δώρο σου σε αγαπημένα πρόσωπα στην Ελλάδα! Κάποια από τα προβλήματα που μπορεί να λύσει το SendaGift! για εσένα:

  • Ξέχασες να πάρεις δώρο
  • Δεν ξέρεις τι δώρο να πάρεις
  • Είσαι μίλια μακριά από την Ελλάδα
  • Θέλεις, όπως όλοι, το δώρο σου να πιάσει «τόπο»
  • Δεν γνωρίζεις τις πραγματικές ανάγκες του παραλήπτη

 

Online δωροκάρτα SendaGift!

Τι είναι η δωροκάρτα SendaGift! ;

Η δωροκάρτα SendaGift! είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να κάνεις ένα δώρο σε αγαπημένο σου πρόσωπο. Έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις μία δωροκάρτα για μία συγκεκριμένη επιχείρηση ή να επιλέξεις την δωροκάρτα εν λευκώ, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε συμβαλλόμενη επιχείρηση του SendaGift! Με αυτό το τρόπο, ο δωρολήπτης επιλέγει, ο ίδιος, το δώρο που επιθυμεί! Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις την αξία της δωροκάρτας! Και το καλύτερο; Η αγορά μπορεί να γίνει από την άνεση του χώρου σου σε λίγα μόλις λεπτά! 

Αξία δωροκάρτας

Η αξία της δωροκάρτας SendaGift! ξεκινάει από 10€ έως και 250€. Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σου!

Παραλαβή δωροκάρτας

Η παραλαβή της δωροκάρτας SendaGift! πραγματοποιείται μέσω email, εντός ολίγων λεπτών από την στιγμή της αγοράς. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις το email του δωρολήπτη, μπορείς να συμπληρώσεις το δικό σου, να εκτυπώσεις την δωροκάρτα και να του την δώσεις όποτε εσύ επιθυμείς.

Τι ισχύ έχει η δωροκάρτα SendaGift!

Ο δωρολήπτης έχει μπροστά του 365 ημέρες να κάνει χρήση της δωροκάρτας SendaGift!

Ασφάλεια συναλλαγών 

Το SendaGift.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και των συναλλαγών σας. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους.

Αλλαγές/Ακυρώσεις

Αν αλλάξεις γνώμη, μπορείς μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες να διαφοροποιήσεις ή και να ακυρώσεις τη δωροκάρτα σου, ως αγοραστής.

Δοκίμασε το!