Πως Δουλευει 2018-05-14T07:34:43+00:00

Ξέχασες να πάρεις δώρο ή απλώς είσαι αναποφάσιστος;

 

Άσε τον παραλήπτη να διαλέξει τι δώρο κάνει κέφι!

Η υπηρεσία επιλογής κι αποστολής online δωροκάρτας από το SendaGift! αποτελεί μια πολύ cool ιδέα, πανεύκολη στη χρήση, γρήγορη, μοντέρνα, πρωτότυπη και διαφορετική. Είτε ψάχνεις να δωρίσεις μια υπηρεσία ή ένα προϊόν ως προσωπικό είτε ως εταιρικό δώρο, αλλά κι αν ακόμη βρίσκεσαι στο εξωτερικό μίλια μακριά, η όλη διαδικασία είναι ασφαλής, πολύ πρακτική και θα εκτιμηθεί από τον παραλήπτη, ο οποίος θα λάβει στο email του μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη από εσένα!

Πλησιάζουν γενέθλια, επέτειος, κοινωνική εκδήλωση (γάμος ή βάπτιση) κι εσύ ακόμη το σκέφτεσαι. Στην καλύτερη περίπτωση! Γιατί στην πιο συνηθισμένη, μάλλον θα το έχεις αφήσει για τελευταία στιγμή… Ε, λοιπόν υπάρχει μια online υπηρεσία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!

Οι κοινωνικές υποχρεώσεις παύουν να αποτελούν «καταπίεση» και ο χρόνος κυλά λίγο πιο ανέμελα. Τι κι αν δεν ξέρεις τον άλλο τόσο καλά ή δεν μπορείς να αποφασίσεις τι δώρο να προσφέρεις. Απλώς επιλέγεις το ποσό που επιθυμείς να επενδύσεις (από €10 μέχρι €250) κι αυτομάτως το μετατρέπεις σε μια πολύ φαν κι απολαυστική δωροκάρτα, με αφιέρωση κι οδηγίες… χρήσης. Ο παραλήπτης, είτε την εξαργυρώνει στην επιχείρηση που εσύ επέλεξες είτε διαλέγει εκείνος μία εταιρεία, από τις συνεργαζόμενες με εμάς. Έχει μπροστά του 365 ολόκληρες μέρες να κάνει χρήση της δωροκάρτας που του στείλαμε στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο. Ακούγεται πανεύκολο και προχωρημένο, και είναι!Μάλιστα, αν κάνει χρήση μικρότερης αξίας από το ποσό της δωροκάρτας, η διαφορά αποθηκεύεται και μπορεί μελλοντικά να ξαναχρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη εταιρεία. Αλλιώς, καταβάλλει τη διαφορά.

Εφόσον επιλέξεις εσύ την επιχείρηση στην οποία θες ο παραλήπτης να εξαργυρώσει τη δωροκάρτα σου, ενεργοποιείται άμεσα. Αν δώσεις τη δυνατότητα στον παραλήπτη να διαλέξει εταιρεία, τότε η δωροκάρτα ενεργοποιείται από εκείνον εδώ: www.SendaGift.gr/entercode

Αν, πάλι, αλλάξεις γνώμη μπορείς μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες να διαφοροποιήσεις ή και να ακυρώσεις τη δωροκάρτα σου, ως αγοραστής. Αφού παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα, δεν γίνονται αλλαγές. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χρειαστεί να κάνεις! Το δηλώνουμε εκ πείρας…

Δοκίμασέ το!